BAS Voetbal De Parel van de Polder

Vacature: Lid Technische Commissie – onderbouw

donderdag 17 november 2022
Vacature: Lid Technische Commissie – onderbouw

De Technische Commissie van BAS Voetbal is op zoek naar een coördinator voor de onderbouw. Als TC-lid onderbouw (BAS JO12 tot en met de Pareltjes) ben je, samen met een ander TC-lid, het eerste aanspreekpunt voor de teams als het om technische zaken gaat.

Wat ga je doen?
Als TC-lid onderbouw (BAS JO12 tot en met de Pareltjes) ben je, samen met een ander TC-lid, het eerste aanspreekpunt voor de teams als het om technische zaken gaat. Dit contact loopt doorgaans via de trainer van het team.

De teams zijn voornamelijk zelfsturend, maar wanneer zij een vraag hebben of als zij zelf ergens niet uitkomen, dan komen ze bij jou terecht. Vragen kunnen te maken hebben met de teamindeling, het trainingsschema, een zoektocht naar invallers of met andere zaken die spelen binnen het team.

Behalve het (in samenwerking met andere TC-leden) beantwoorden van vragen, is het van belang om contact te onderhouden met de teams en te sturen op het beleid van onze vereniging.

Binding en betrokkenheid vinden we belangrijk! Dit doe je door zo af en toe een training of een wedstrijd te bekijken. Leuk om even tijd te maken voor een praatje en op de hoogte te blijven!

Wie zijn wij?
Wij zijn de technische commissie en zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de teams binnen onze vereniging. Naast het zo goed mogelijk helpen bij het ontwikkelen van de voetballers en kaderleden hebben we ook het doel dat een ieder met plezier kan voetballen in een team dat bij hem of haar past.

Als commissie vergaderen we normaliter 1x per maand. In het kader van structuur en duidelijkheid werken we met een vaste jaarplanning.

Wat is handig, maar geen must?
- Je bent communicatief vaardig
- Je bent enthousiast
- Je hebt affiniteit met voetbal en/of onze club (dat kan ook als ouder
van een jeugdlid)
- Je hebt 1 tot 2 uur per week de tijd om met de functie bezig te zijn

Wat krijg je ervoor terug?
- Een plek in een leuke commissie die het beste voor heeft met de club
- Een jaarlijkse BBQ of etentje
- Het is onbetaald, maar niet onbeloond (waardering is ook een
beloning?)
- Vrijwilligers zijn volgens onderzoek gelukkiger en gezonder
- Een plek waar jij een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze club

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Laat het weten of spreek ons een keertje aan. Je kan ons ook altijd bellen of appen op 06-14570529 (Stefan), 06-34792144 (David) of mail ons gerust via tc@basvoetbal.nl

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen