BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Poldergraan

woensdag 1 november 2023
Balsponsor: Poldergraan

De balsponsor tijdens de wedstrijd BAS - sv Lelystad is Poldergraan uit Biddinghuizen. Poldergraan is een jong en dynamisch bedrijf actief op vele terreinen binnen de agrarische sector.

Poldergraan is gespecialiseerd in graan(inname), zaaizaden (o.a. zaaigranen, graszaad, groenbemesters), meststoffen, schonen en bewerken van zaden en het geven van deskundig advies en begeleiding.

Dit doet Poldergraan zowel gangbaar als biologisch.

De klanten van Poldergraan willen een zo hoog mogelijk rendement uit hun gewassen behalen. De uitdaging en ambitie van Poldergraan is: om door middel van persoonlijke begeleiding en advies op maat in combinatie met kwaliteitsproducten hier een optimale bijdrage aan te leveren.

"We werken hier hard aan, elke dag, met een gemotiveerd team." aldus Poldergraan.Voor meer informatie zie: https://www.poldergraan.nl
Noorderbaan 91
8256 PP Biddinghuizen
Tel: 0321-745008

BAS Voetbal is blij met (bal)sponsoren als Poldergraan, iets betekenen voor het lokale verenigingsleven en tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om de eigen bekendheid te vergroten. Dank aan Poldergraan voor de betrokkenheid!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen