BAS Voetbal De Parel van de Polder

Horst FC 013-2-BAS JO13-1

1 - 11 (0 - 7)

Competitie, zaterdag 20 januari 2018 (10:00)
De Adelaar Buitenbrinkweg 66 Horst

J&J in charge

zaterdag 20 januari 2018

Om 8:30 mochten we vertrekken richting Horst. El Capitano en AC Milan waren niet fit genoeg om mee af te reizen naar Sportpark de Adelaar. Stefan die in Ghana is om te ‘werken’ moest mee lezen op de app. We merkten enige spanning bij de Ghanees.

We hadden een overwinning nodig om nog kans te maken op het kampioenschap. De jongens en dame zaten zoals altijd weer vol energie. Dat ze stil waren in de bespreking was een wonder. Aandachtig waren ze naar het strijdplan van de trainer ad interim aan het luisteren. Rustig blijven achterin, de bal in de verdediging rond laten gaan. Niet zoals tegen Urk de bal een roei geven maar het spel rustig verplaatsen en zo tot een aanval te komen. Hier hebben de gladiatoren goed naar geluisterd. Veel mooie aanvallen gezien die tot stand kwamen door een zorgvuldige opbouw. Vooruit verdedigen was het andere aandachtspunt. Het middenveld werkte goed samen met de aanval waardoor Horst vooral in de 1ste helft nauwelijks op de BAS helft is geweest. We grepen Horst gelijk bij de keel en zorgden ervoor dat ze niet onder de druk van BAS uit konden komen. Dit resulteerde in doelpunten. In 10 minuten tijd werd er 4x gescoord. Het publiek dat mee was scandeerde 10!10!10!. Het stond met rust al 0-7 door 4 goals van Bram van Persie, 2 goals van Jappie (waarvan een met de kop) en de 7de was een mooie volley van Lars.

Het was even schrikken toen Jorrit naar zijn hamstring greep in de 1ste helft. Gelukkig kon hij de wedstrijd voortzetten. In de 2de helft gaf Kevin zijn keepershirt aan Gerrie. Kevin kwam voorin te staan en Giel ging weer terug naar het middenveld. Voor de rest bleef alles hetzelfde staan. We wisten nog wel 4x scoren in de 2de helft door goals van Kevin 2x, Giel en Bram. Het laatste deel van de wedstrijd werden we onrustig en waren we niet meer nauwkeurig genoeg. Hierdoor kon Horst de eindstand op 1-11 brengen.

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling5
Jasper van Diepen2
Kevin Lans2
Eigendoel1
Lars Fidder1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat