BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO13-1-VVOG JO13-2

5 - 2 (3 - 1)

Competitie, zaterdag 24 maart 2018 (10:30)
De Schelp Biddinghuizen

Strijd op veld 3

zaterdag 24 maart 2018

Na de afgelasting van vorige week tegen Zwart Wit'63 mochten we deze zaterdag tegen de andere voetbalvereniging uit Harderwijk spelen; VVOG. Na twee eerdere oefenwedstrijden nu een competitiewedstrijd. Een wedstrijd om het 'echie' en dat was van begin af aan zichtbaar. Veel inzet en strijd binnen de lijnen, een fanatieke supportersschare buiten de lijnen. Na een onrustige openingsfase kregen we de overhand in de wedstrijd.

Het middenveld bracht onze aanvallers in stelling. Deze wisten hier wel raad mee, want Patrick en Bram schoten feilloos binnen toen zij voor de keeper verschenen. Aan de andere kant wisten we de aanvallen van VVOG vroegtijdig te neutraliseren. Zowel Lianne als Jasper sprintten een keer goed een gevaarlijke dieptebal eruit. Het was bikkelen over het gehele veld met scheidsrechter Nijhuis als leidsman. Er mocht dus veel, soms tot ontevredenheid. Ondanks alles zaten we met een 3-1 voorsprong aan de ranja. Thijs was twee keer de hoofdrolspeler. Eerst duelleerde hij binnen het zestienmetergebied niet volgens de regels en had Kevin hierna geen kans op de stevig ingeschoten strafschop (2-1). Net voor rust kopte hij de corner van Giel langs de doelman (3-1).

Er was een stevig praatje in de rust om de gemoederen te bedaren en iedereen zich weer op het voetballen te laten concentreren. Vanaf beginsignaal tweede helft pakten we het goed op. Bram schoot snel raak en ondanks een snelle tegentreffer lieten we ons niet van de wijs brengen. Verder kwam VVOG steeds minder voor Gerben en verzuimden wij eigenlijk de trekker over te halen en de wedstrijd te beslissen. Toen we dit in de schoot geworpen kregen door de tegenstander (Kevin kon de bal in het lege doel schuiven) was het eigenlijk wachten op meer doelpunten. Deze vielen echter niet. Het laatste fluitsignaal werd met gejuich ontvangen!

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling2
Kevin Lans1
Patrick Zondag1
Thijs ter Beek1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat