BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO12-2 - Lelystad '67 JO12-3

9 - 3 (6 - 1)

Competitie
Zaterdag 19 november 2022 (09:00)
Za. 19-11-2022 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

Deze winst was meer dan welkom

zaterdag 19 november 2022

Na vijf verliespartijen op rij is het BAS JO12-2 eindelijk weer eens gelukt om een wedstrijd te winnen. Met zeer goed voetbal en een formidabele inzet werd er in de bittere kou gewonnen van sv Lelystad JO12-3 met 9-3. Marcel (4), Mik (3) en Yarah (2) zorgden voor de doelpunten.

BAS kon vandaag beschikken over 9 spelers. Cas was ziek en Joey speelde een judowedstrijd. BAS speelde tegen sv Lelystad JO12-3, een leuk team waartegen BAS ook nog eens de laatste winstpartij had behaald.Qishaino was de doelman van dienst, de verdediging bestond uit Bram en Lucas, het middenveld werd afwisselend door Kacper, Joran, Yarah en James gedragen en de voorhoede bestond uit Marcel en Mik.De laatste wedstijden liep het niet bij BAS. Tegenstanders waren sterk, BAS speelde zonder inzet, er werd veel alleen gespeeld en er werd veel gemopperd, niet alleen door de spelers maar ook door de coach. De laatste wedstrijd liet al wat lichtpunten zien maar ook toen werd er verloren, een overwinning kon BAS dus goed gebruiken.In de bittere kou startte BAS uitstekend. Van alleen spelen was geen sprake, laat staan van te weinig inzet. Iedereen ging ervoor. Qishaino was geconcentreerd, Lucas en Bram hielden bijna alles tegen, Kacper liet mooie hoogstandjes zien, James was de strateeg zoals zo vaak, Yarah werkte als nooit te voren en ook Joran beukte er op los. Voorin speelden Mik en Marcel de ballen goed naar elkaar en naar de teamgenoten. Ook werkten de spitsen heel hard, zowel in de aanval als in de verdediging. Het wachten was op de 1-0.

De 1-0 viel en kwam van de voet van Mik, hij maakte kort daarna ook de 2-0. BAS zat op rozen. Een korte verslapping zorgde voor 2-1 maar al snel maakte BAS aan alle twijfel een eind. 3-1 Marcel, 4-1 Mik, 5-1 Yara en 6-1 Marcel zorgden voor een duidelijke ruststand.

De yell hoefde niet zo nodig van James, dus die werd overgeslagen. BAS bleef gelukkig ook in de tweede helft goed voetbalen. Marcel maakte 7-1 en Yarah maakte de mooiste van de dag, ze ramde de bal in de kruising(!) en maakte de 8-1. sv Lelystad maakte 8-2 en Marcel zorgde voor nummer 9 van BAS. Uiteindelijk maakte sv Lelystad er nog 9-3 van.En toen floot de prima leidende scheidsrechter Jelle Bouma de wedstrijd af. Voor penalty’s was het te koud maar van de wedstrijd werd iedereen warm. Goed gespeeld, eindelijk weer winst, dik verdiend! Deze winst was meer dan welkom!

Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Marcel Guzy4
Mik van Brussel3
Yarah El Ousrouti2
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen