BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS 3 - DSV '61 6

0 - 2 (0 - 1)

Competitie
Zaterdag 20 november 2021 (14:30)
Za. 20-11-2021 (14:30)
De Schelp Biddinghuizen

Prioriteiten stellen

zaterdag 20 november 2021

Beste Mark,

Voordat jij op stage ging was je elke zaterdag aanwezig. Het maakte jou niet weer of geen weer. Dat is in het geval je broer en Coen wel anders. Sven had last van zijn voet en ging naar de verjaardag van zijn neefjes en Coen zijn schoonmoeder werd 50. Deze pisnichten gaan liever naar een verjaardag dan naar een wedstrijd. Wat de vorige weken lekker liep waren we deze weken zoekende en liep het positiespel niet lekker. Zij hadden een middenveld met een speler van DSV 1 en tikte ons goed weg, gelukkig konden Jasper en Dion het meeste wegwerken. Er moest toch wat veranderd worden Rik had van te voren al aangegeven dat hij niet te lang wilde voetballen en Sebastiaan die terug is gekomen van vakantie is reden voor trainer Joost Jan om in te grijpen.
Christiaan die stond te vlaggen werd vervangen door Lars met de boodschap dat Christiaan en Jibelino mogen gaan warmlopen en mogen gaan spelen. Helaas door een fout van Andrez werd het toch 0-1.

In de rust komen Lars en Samir er in voor Rowan en Chris, in bespreking werd er wat fout ging besproken. Tijdens een ingooi dekt Tim de spits. De spits maakt een loopactie in de zestien Tim laat de spits lopen en hij kan vrij binnen schieten 0-2.
Andrez krijgt nog een grote kans de bal komt met een stuitertje aan en schiet de bal naast het goal. Dit was echt zo'n bal die ieders oma nog binnen schiet. BAS heeft tot het einde gestreden maar het was niet genoeg volgende week beter tegen t'Harde.
Lars Dodde

statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen