BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS 3 - Urk 11

1 - 3 (0 - 3)

Competitie
Zaterdag 23 april 2022 (14:30)
Za. 23-4-2022 (14:30)
De Schelp Biddinghuizen

Het had je vader kunnen zijn

zaterdag 23 april 2022

Beste Sebastiaan,
Voor dat de wedstrijd begon mochten we voor de sponsorcommissie nog op de foto voor een teamfoto (zie bijlage). Ook hadden we een debutant, Bert hij speelde zijn eerste voetbal wedstrijd ooit met meteen een basisplaats.
Afgelopen zaterdag speelde we tegen Urk 11, de vorige keer dat we daar op bezoek waren hebben we nog 5-5 gespeeld dus we wisten dat er wat te halen viel. Alleen werd deze droom na 1 minuut de grond ingeboord. De bal vliegt voor het doel van Brian langs en wordt klungelig uitverdedigd en komt voor de voeten van een Urker die raak schiet 0-1. Ook wij krijgen kansen Rik die zich een slag in de rondte werkte op het middenveld speelt de bal in op Sebastiaan die de bal voorgeeft. Christiaan loopt naar de eerste paal maar de bal vliegt over hem heen maar bij de tweede paal staat Co die volleert de bal net over het doel heen. Na wat pech achterin komen we ook 0-2 achter. Omdat het een aangenaam dagje is en het op kunstgras zo warm is nemen we even een korte drinkpauze. Na de pauze wordt Urk steeds gevaarlijker maar door uitstekend verdedigend werk van Jasper na een 3 tegen 1 situatie houdt hij ons op de been. Toch wordt het 0-3 tot ergernis van Joost-Jan, Mark verdedigd in eerste instantie de bal weg voor het doel langs van Brian maar de komt terecht in de voeten van de tegenstander die hem aflegt aan zijn medespeler die hem scoort.

In de rust knopen we de koppen bij elkaar en laten we de voorstopper doorschuiven op het middenveld waardoor we verdedigend een 3-4-3 situatie krijgen. BAS wordt in de tweede helft de bovenliggende partij. We krijgen een penalty die Christiaan scoort. Hiermee scoort hij zijn 15de van het seizoen en daardoor staat hij ver boven aan in de topscorerslijst. Ook krijgen we nog een vrije trap maar Theo schiet helaas mis. BAS blijft de bovenliggende partij maar weet niet meer te scoren het blijft 1-3.

Volgende week spelen we thuis tegen t’ Harde 5v.l.n.r.b: Lars Dodde, Christiaan Burgers, Co Hanse, Jasper van der Wekken, Brian Wagenaar, Sebastiaan van der Velde, Rik van Dijk, Mark Huizinga, Joost-Jan Nitrauw.

v.l.n.r.o: Hunor Szekeres, Theo Burgers, Dennis Bruinewoud, Samir Jwair, Sander Vlaanderen, Bert de Boer.

Foto: Linda Kromhout

Lars Dodde

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Christiaan Burgers1
statistieken worden geladen..........
Fotograaf: Linda Kromhout
Fotograaf: Linda Kromhout
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen