BAS Voetbal De Parel van de Polder

Lars Dodde genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar

woensdag 5 januari 2022
Lars Dodde genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar

Op vrijdag 21 januari 2022 vindt in de Meerpaal de traditionele, jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Dronten plaats. Lars Dodde is vanwege al zijn werk als jeugdtrainer en leider bij BAS Voetbal tijdens het afgelopen jaar genomineerd voor de titel Sportvrijwilliger van het Jaar.

Vooral tijdens de lockdowns was niets Lars te gek. 4 avonden in de week en dan ook nog de zaterdagmorgen training geven, leider zijn van het jonge derde elftal, altijd met een positieve insteek, een echt voorbeeld voor de club. Ook fietste Lars rustig met jeugdleden mee naar huis om te zorgen dat ze veilig thuis kwamen. Dit alles deed het bestuur van BAS Voetbal besluiten om deze jonge vrijwilliger aan te melden voor de nominatie Sportvrijwilliger van het Jaar.

In de aanmelding schreef het bestuur onder andere: "Lars is er altijd. Moet hij 2 of 4 avonden in de week op het sportpark zijn, het maakt Lars niet uit. Hij is er altijd met een goed humeur. Tijdens de lockdown het afgelopen seizoen trainde Lars meerdere jeugdelftallen o.a. de JO9, JO10-1 en JO10-2 (2 avonden per week) en de JO13. (2 avonden per week + zaterdag).

Lars zoekt altijd naar oplossingen en kan goed schakelen door iets negatiefs juist om te zetten naar iets positiefs. Toen de 2e kamer besloot dat er na 17.00 niet meer getraind mocht worden, was het juist Lars die het initiatief nam om ervoor te zorgen dat de jeugd kon gaan trainen in de middaguren."


BAS Voetbal is trots op vrijwilligers als Lars en hoopt dit soort vrijwilligers nog lang bij de club te mogen behouden. Uiteraard wensen we Lars succes toe tijdens de sportverkiezing.

Alle sporters, sportbestuurders en sportliefhebbers uit Dronten zijn van harte welkom op 21 januari. In een nieuwe opzet belooft het een speciale, sportieve en spectaculaire avond te worden.

Indien (aangepaste) coronamaatregelen de verkiezing in uitgebreide vorm onmogelijk maken, dan zullen verkiezing en huldiging in aangepaste vorm plaatsvinden, in overeenstemming met hetgeen op dat moment wel mogelijk is.

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen