BAS Voetbal De Parel van de Polder

Gerrit de Ruijter overleden

maandag 13 december 2021
Gerrit de Ruijter overleden

BAS Voetbal bereikte het verdrietige bericht dat lid van verdienste Gerrit de Ruijter afgelopen zaterdag in het ziekenhuis is overleden. Gerrit heeft o.a. jaren in de evenementencommissie gezeten, waarbij hij vooral bekend is geworden door de geweldige organisatie van de (kerst) klaverjastoernooien, bingo-avonden en door het verkopen van loten vanuit het Maarten Boon entreehokje.

Gerrit was altijd in voor een grapje en/of een plagerijtje. Mede hierdoor is hij een zeer bekende persoonlijkheid geworden, niet alleen bij BAS Voetbal maar in heel Biddinghuizen.

Vele jaren achtereen was Gerrit een vaste supporter van onze selectie, bij uit- en thuis wedstrijden. De laatste jaren was Gerrit door een verminderde mobiliteit, tot zijn eigen spijt, minder te zien op het sportcomplex. Vaste supporter van BAS Voetbal is Gerrit echter altijd gebleven. Via zijn maatjes, ook supporters van BAS Voetbal, bleef Gerrit nog steeds betrokken bij onze Parel van de Polder.

Namens BAS Voetbal gaan onze condoleances uit naar Gerrit zijn vrouw Gerda en de rest van de familie en wensen wij hen veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Deze markante persoon, welke Gerrit voor BAS Voetbal is geweest, zal door ons allemaal gemist worden.

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat