BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO15-2 - ESC JO15-2

1 - 4 (1 - 3)

Competitie
Zaterdag 11 november 2023 (09:00)
Za. 11-11-2023 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

Tot het einde gestreden

zaterdag 11 november 2023

20-0, 20-0 dat is nog eens een sterke start van het seizoen. Vorige week zaterdag wist ESC met 20-0 te winnen van onze buren uit Swifterbant. vele hadden het al gezien of gehoord van klasgenootjes. Dit betekent dat wij onze borst kunnen nat maken.

We mochten aan het begin van de ochtend toen het dauw nog op het veld lag spelen op veld 1. Sommige mochten spelen en de andere mochten zwemmen in het moeras dat ook wel doelgebied word genoemd. Na wat prikwerk en overleg met de leiders van ESC liet de scheidsrechter de wedstrijd doorgaan. Tegen verwachting in begon BAS scherp en dat resulteerde ook in de 1-0. Een bal vanaf rechts komt in de voeten van Mehmet die de vrijlopende Krijn op links weet te vinden. Krijn krijgt de bal toegespeeld en legt deze nog even goed en weet met een lage strakke bal de hoek te vinden. ESC begint nu wel wat druk te voelen en begint ook met voetballen. Gelukkig weten ze in Elburg niet wat buitenspel is en met een paar simpele loopacties staat de ene na de andere aanvaller buitenspel. Toch is een gelijkmaker niet onvermijdelijk en ze weten dan ook te scoren. BAS blijft onder de druk uit voetballen maar maakt in de omschakeling nog enkele foutjes waardoor ESC voor rust nog 2x weet te scoren 1-3.

Na de rust is BAS de bovenliggende partij. met de snelheid van Kai en Dilliyan op de rechterflank is het echt billen knijpen voor het trainersduo uit Elburg. Maar door te weinig aansluiting weten we elke keer niet het doel te vinden. ESC weet dit wel nog eenmaal te doen, onze hoekschop wordt gekeerd door de verdedigers van ESC en uit een snelle omschakeling komt hun linksbuiten 1 op 1 met Dylano te staan en te passeren. Er wordt tot het einde gestreden maar het mocht niet baten. Volgende week in de herkansing tegen Go Ahead Kampen
Lars Dodde

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Krijn Oerlemans1
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen