BAS Voetbal De Parel van de Polder

Kai Verkuijl fietst voor Flevoland tegen kanker

dinsdag 23 januari 2024

Op 2 juni 2024 zal Kai Verkuijl met de organisatie Flevoland Fietst Tegen Kanker (FFTK) de Alpe d'Huez beklimmen en geld inzamelen voor het KWF. Wie helpt hem om een geweldige bijdrage te leveren voor het goede doel? Doneren kan via de link

Kai Verkuijl fietst voor Flevoland tegen kanker
Sommige van jullie hebben hem alvast weleens zien lopen over het voetbalveld, zien voetballen bij de JO15-2 of sinds dit seizoen een wedstrijd zien fluiten bij de jongste leden van BAS voetbal. Kai is een enthousiaste jongen die graag andere mensen een handje helpt. Zo heeft hij dit seizoen al bij vele deuren aangebeld en loten verkocht voor de grote clubactie. Kai kreeg hiervoor een medaille van BAS voetbal. In juni gaat Kai met de organisatie FFTK naar Frankrijk om de Alpe d'Huez te beklimmen, maar omdat te kunnen moet hij geld inzamelen. Om mee te mogen naar Frankrijk moest hij minimaal €375,- verzamelen. Ondertussen heeft hij al €2100,- opgehaald, maar hij zou graag nog meer geld willen ophalen voor het KWF.Kai was niet de enige die zich heeft opgegeven om te gaan fietsen in Frankrijk. Kai zit op het Perron van het Almere College in Dronten. Samen met hem hadden 20 andere leerlingen zich opgegeven. Maar er mochten maar 14 leerlingen mee naar Frankrijk, dus moest hij een motivatiebrief schrijven. In de motivatiebrief schreef hij:'Ik zou graag willen dat kanker een minder erge ziekte wordt. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen'. Op de website van Kai staat de volledige motivatiebrief. Om geld op te halen zoekt Kai mensen die hem willen sponsoren. Het is de bedoeling dat zij met 14 leerlingen en 4 docenten op 31 mei vertrekken naar Frankrijk. De dag na aankomst hebben zij de eerste training en bezinningsavond. Op 2 juni fietsen zij de Alpe d'Huez op. Zij zullen nog een week blijven in Frankrijk om vrijwilligerswerk te gaan doen en op vrijdag vertrekken naar Nederland. Wie helpt hem om een geweldige bijdrage te leveren voor het goede doel? Zijn grootste fans (broertjes en ouders) gaan ook mee om hem aan te moedigen in Frankrijk en hoewel zijn vader een ontzettende hekel heeft aan fietsen, gaat hij ook op de fiets de berg op! 

Wij wensen Kai als team enorm veel succes met zijn fietstocht. Wij hebben ook al een bijdrage geleverd en hopen dat hij nog veel geld ophaalt. Hij is momenteel al hard aan het trainen en fietst al twee keer per week samen met zijn klasgenoten en docenten.

Wilt u Kai nou ook een hand onder de riem steken dan kan u doneren via de onderstaande link.Klik hier.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen