BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO15-2 - Unicum JO15-3

2 - 6 (1 - 4)

Beker
Zaterdag 23 september 2023 (09:00)
Za. 23-9-2023 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

Mijn favoriete positie

zaterdag 23 september 2023

Vorige week dinsdag was het Prinsjesdag, tijdens de troonrede vertelde koning Willem-Alexander het demissionair kabinet de plannen voor het nieuwe jaar. Elke sector luister goed mee in de hoop dat zij dit jaar meer geld krijgen. zo gaat het elke week ook in de kleedkamer van de 15-2 als de leider de opstelling op het bord schrijft. Wat is hij deze week weer van plan? Wie zijn er deze week niet wezen trainen? Heb ik de concurrentiestrijd gewonnen? Sta ik op mijn favoriete positie?

Afgelopen zaterdag speelde we thuis tegen Unicum jo15-3 een oude bekende waar we nog niet van hebben gewonnen. We hebben nieuwe krachten dit seizoen met Mehmet, Reornyshio en Gianni. De laatst genoemde was niet fit maar kon wel helpen als assistent coach. Maar zouden we met de andere twee het verschil kunnen maken?
We begonnen aan een goede warming up en we waren er klaar voor. We kwamen helaas alweer snel met beide benen op de grond nadat Unicum al in de eerste 10 minuten drie keer wist te scoren het leek nergens op. Mocht u de eerste 10 minuten hebben gemist kon u de eerste 10 minuten nog een keer zien bij onze 15-1 ;)

De leider had de opstelling zo gemaakt en bedacht dat iedereen ook even op zijn favoriete positie kon spelen, toch moest er verandering in komen en na een paar wissels begonnen weer te voetballen. We kregen nog een ongelukkig tegendoelpunt. Maar we begonnen te combineren op linkerzijde met Mehmet en Thijmen dat resulteerde in een schot op doel. De keeper liet de bal los en Celina tikt de bal binnen. In de rust komen we met elkaar tot conclusie dat als we korte combinaties maken Unicum weinig heeft te vertellen. het eerste kwartier blijkt dit ook het medicijn te zijn.

Over en weer vallen er kansen, Joost is gevaarlijk langs de rechterkant en weet de bal een paar keer voor het doel te slingeren. Unicum weet ook weer te scoren en de stand is dan 1-5. Tijdens het opbouwen ziet Tim Krijn vrijlopen op de linkerflank. Krijn neemt de bal mee en probeert de bal voor te geven. Net als tegen Urk krijgt Krijn de bal weer omhoog en achter de keeper bij de tweede paal.
Unicum weet nog één keer te scoren.

Heb je afgelopen zaterdag nou niet op je favoriete positie mogen staan, mag je misschien aankomende donderdag in de Europa League wedstrijd tegen Swift op je favoriete positie staan.
Lars Dodde

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Celina Kiestra1
Krijn Oerlemans1
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen