BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-CSV '28 F4G

15 - 0 (7 - 0)

Beker, zaterdag 23 augustus 2014 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

Eerste wedstrijd pakt boven verwachting uit.

zaterdag 23 augustus 2014

Zin om weer te spelen was goed te zien afgelopen zaterdagochtend. Voor Bram den Teuling en Julian van Groning zou je denken dat een nieuw team even wennen zou zijn, niets leek minder waar.....

De ochtend begon al met spanning in de kleedkamer. Welk nummer krijg ik dit jaar? Met het uitdelen van de tenues was iedereen tevreden met zijn of haar nummer en als klap op de vuurpijl was er voor iedereen ook nog een trainingspak en sporttas beschikbaar gesteld! Na de fotosessie werd de warming up door trainer Sjaak geleid.

Vanaf het begin van de wedstrijd leek het alsof ze al jaren samen speelden en BAS ging vol in de aanval. Bram was al een paar keer gevaarlijk, maar kwam nog niet tot scoren. Een overtreding zorgde ervoor dat Jasper uit een penalty de eerste goal van het seizoen mocht maken 1-0. Pim, die een zeer sterke wedstrijd voetbalde, leverde een strakke pass op Julian die de 2-0 netjes afmaakte. Direct ging het door, Julian verzorgde een mooie boogbal op Bram die ook zij eerste scoorde 3-0. Van eigen helft gaf Ilse een assist op Bram 4-0. Michel stond zijn mannetje in de verdediging en pakte uiterst beheerst de bal af van een tegenstander en leverde hem in bij Jasper. Deze gaf een pass strak op Ilse, ze speelde de keeper uit en scoort 5-0. Meteen na de aftrap gingen de spitsen van BAS weer in de aanval, Bram en Ilse hebben elkaar nu al gevonden, met 2 mooie combinaties tussen Bram en ons enigste meisje die de 6-0 en 7-0 mocht scoren.

De 2e helft was iets minder georganiseerd, onze 3 spitsen begonnen wat lui te worden waardoor Kyan en Jelte iets meer te doen kregen in de verdediging. Beide mannen lieten goed zien hoe je moet verdedigen, waardoor Jens weinig te doen had. CSV heeft van keeper moeten wisselen omdat zijn handschoenen te heet werden van alle ballen die achter hem in het net vielen. Dat maakte de spelers van BAS niets uit, vol zelfvertrouwen zetten de mannen en vrouw het doelpuntengala voort. Een mooi geplaatste bal van Jasper op Ilse zette haar alleen voor de nieuwe keeper die de bal mooi van haar afpakte. Niet veel later scoorde Jasper de mooiste goal van de dag met een zuiver geplaatst afstandsschot 8-0. Onze kleine lachebek Julian vond het mooi geweest, ook hij moest en zou nog een goal scoren en na wat heen en weer geschop in het doelgebied mocht hij de 9-0 op zijn naam zetten. Pim pikte de bal weer af van zijn tegenstander en kapte en draaide als van Persie dat zou doen. Ilse nam de bal over en zag haar collegaspits Bram vrijstaan die de 10-0 verzorgde. De 11-0 werd beheerst ingeschoten door Ilse nadat Julian en Bram hun inzet gekeerd zag worden. De staartjes van Ilse bleven niet stil staan, ook de 12-0 werd door haar gemaakt op aangeven van Michel die steeds brutaler de ballen afpakte en netjes afspeelde.

Het gemak sluipt er nu in en de wachtende houding voorin van Julian en Ilse moest worden beantwoord door de technische staf. Erwin en Herman besloten de boel om te gooien, Ilse en Julian in de verdediging en kyan en Jasper in de spits...... Zichtbaar ontevreden namen de spitsen hun nieuwe posities in en direct waren de nieuwe spitsen gevaarlijk. Kyan wilde iets te veel en schoot net op de paal en even later recht op de keeper af. Bram maakt hier gretig gebruik van en legt de 13-0, 14-0 en 15-0 in het net.

Ook al waren het eerste jaars F-jes van CSV, we hebben met zijn allen laten zien dat we klaar zijn voor het komende seizoen. Er werd goed overgespeeld en het plezier was te zien in het spel. Volgende week vroeg naar bed op vrijdag want zaterdagochtend vertrekken we in alle vroegte naar Zwolle.

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling6
Ilse Lucassen5
Jasper van Diepen2
Julian van Groning2
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat