BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-Harde 't F1

4 - 5 ( - )

Competitie, zaterdag 7 maart 2015 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

Wedstrijd met twee gezichten.

zaterdag 7 maart 2015

Het beloofde een mooie ochtend te worden deze zaterdag en de spelers van Bas hadden er weer zin in.
Na de opwarming begon de wedstrijd tegen ’t Harde.
In het begin van de wedstrijd ging het nog wel goed, het spel ging gelijk op en er kwam nog een schot van ’t Harde maar Jens stopte prima.
Onze spelers deden hun best maar ‘t Harde was beter en kwam steeds dichterbij een doelpunt. Het duurde niet lang en het werd 0-1.
Jens maakte nog een redding maar tegen het afstandschot van ‘t Harde kon hij ook niets doen 0-2.
Bas probeert nog wel maar het lukt niet, een mooie combinatie van Kyan naar Jasper maar helaas Julian kan er niet bij. Gelukkig schoot ’t Harde nog een keer naast. Bas probeerde wel maar het zat er nog niet in in de eerste helft, de verdediging deed z’n best maar ’t Harde pikte de bal weer op en maakte 0-3. Even later was het gelukkig rust en konden onze jongens en meid even op adem komen en werd er moed ingepraat door de leiders.
De tweede helft was compleet anders, wat in de eerst helft niet lukte ging nu goed. De spelers konden elkaar vinden en het spel was meteen beter. Gelukkig werd het werken beloond. Een mooie combi van Bas; kyan, Jasper, Ilse weer Jasper 1-3. Al snel weer een hele mooie Aktie van Bram en schoot tussendoor en hup 2-3. Het smaakte naar meer en het spel was mooi om te zien en al snel had Ilse een mooie actie en ze maakte 3-3.
Bas wilde meer maar ook ’t Harde bleef komen, Jens had nog een paar mooie reddingen. Jasper onderbrak een aanval van ’t Harde en maakte heel mooi 4-3. Helaas was de vreugde voor de winst van korte duur. ’t Harde mocht een hoekschop nemen en de bal ging niet weg en ze maakten 4-4. Daarna had Jens nog een paar goede stops met z’n voet en Bram deed nog een poging maar het lukte niet, de bal wilde er niet in.
Het liep helaas nog anders, ’t Harde had nog een actie en de bal rommelde gewoon het doel in net voor het fluitsignaal, helaas 4-5.
Helaas liep het niet af zoals gehoopt maar het spel in de tweede helft en de werklust van alle spelers in dit team belooft wat voor de komende weken.
Peter Brus

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jasper van Diepen2
Bram den Teuling1
Ilse Lucassen1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat