BAS Voetbal De Parel van de Polder

Heerenveen begeleiden naar het hoofdveld?

dinsdag 16 september 2014
Heerenveen begeleiden naar het hoofdveld?

Aanstaande donderdag wordt op Sportpark De Schelp de jubileumwedstrijd BAS-Jong SC Heerenveen gespeeld. F- en E-pupillen maken kans de spelers te mogen begeleiden naar het hoofdveld. Deze spelertjes krijgen dan bovendien gratis toegang tot de wedstrijd.

De wedstrijd, die begint om 19.00 uur, staat in het teken van 50 jaar BAS Voetbal. Deze week zijn er diverse activiteiten die dit jubileum van de club kleur geven. Voorafgaand aan de wedstrijd worden de spelers begeleid door onze eigen pupillen.

Wat moet je hiervoor doen?
Het is eenvoudig. De eerste 22 pupillen die zich aanmelden, komen hiervoor in aanmerking. Op de wedstrijddag zul je dan een shirt ontvangen om zo in de BAS-kleuren de spelers te kunnen begeleiden. Zelf moet je dan wel je voetbalschoenen, sokken en broekje meenemen. Rond tien voor zeven ga je dan met de spelers van BAS 1 en SC Heerenveen het veld op.

Praktische informatie en voorwaarden
- Je speelt bij BAS in de F- of E-pupillen;
- Je neemt zelf schoenen, sokken en je broekje mee;
- Je krijgt daarna vrij toegang tot de wedstrijd (normaal €2,50 t/m 16 jaar en €5,00 voor volwassenen);
- De eerste 22 geldige aanmeldingen worden uitgekozen.

Voor ouders
Voorafgaand aan de wedstrijd wordt 's middags een activiteit gehouden met VoetbalCity. De spelers uit de erehaag die hieraan deelnemen, zullen op tijd zijn voor de wedstrijd. De vrije toegang tot de wedstrijd geldt alleen voor de spelers. Ouders kunnen via de kassa bij het veld komen.

Aanmelden
Deze unieke ervaring beleven en dichtbij de spelers van BAS en Heerenveen komen? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier. Als er voldoende aanmeldingen zijn, zal dit formulier weer worden gesloten. Neem bij verdere vragen contact op via 50jaar@basvoetbal.nl

Er zijn op dit moment meer dan 22 aanmeldingen, dus is de inschrijving gesloten. De aangemelde pupillen krijgen nog persoonlijk bericht.

Feestcommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat