BAS Voetbal De Parel van de Polder

Swift '64 F1-BAS JO9-1

3 - 4 (0 - 3)

Competitie, zaterdag 21 maart 2015 (09:00)
Sportpark Swift ’64 Sportweg 6 Swifterbant

BAS F1 wint derby in Swifterbant

zaterdag 21 maart 2015

Swift'64 F1 – BAS F1
Al gelijk in het begin wordt er door de BAS spelers veel inzet getoond. Door rustig te blijven en over te spelen krijgen ze kansen. Het duurt niet lang voordat Bram de bal goed afgeeft aan Ilse die op haar beurt prima binnen schiet. (0-1).

De toespraak van de trainer Sjaak in de kleedkamer voor de wedstrijd heeft de pupillen van BAS zeker geholpen. Door goed voetbal van Michel, komt de bal bij Ilse die mooi door geeft aan Jasper waardoor hij de bal hard binnen kan schieten.(0-2) Jelte geeft vlak daarna een bal op Kyan, die net te kort komt om op de goal te schieten. Door het coachen van Jens houden Kyan, Jasper en Pim de Swift spelers op afstand. Bram ziet zijn bal richting de kruising gaan, maar wordt fantastisch overgetikt door de Swift Keeper. Het overspelen gaat nog steeds prima: nu komt Ilse weer voor de keeper en ziet jammer genoeg haar inzet gekeerd worden, maar Julian schiet de rebound binnen.(0-3)

Het wisselen van helft en pauze blijken weer een keerpunt in de wedstrijd. BAS laat Swift weer voetballen, hierdoor ontstaan er veel kansen voor Swift. Gelukkig biedt de paal nog redding voor BAS. Swift is goed aan het combineren en scoren een verdiende goal.(1-3) De meeste spelers van BAS staan te kijken en geven veel ruimte weg aan Swift. Bij een aanval van Swift lopen vier BAS speler naar 1 aanvaller van Swift waardoor er drie spelers van de tegenstander vrij staan voor de goal en de bal langs Jens binnen schieten.(2-3). De koppies gaan omlaag bij de mannetjes en het vrouwtje van BAS en Swift wordt nog sterker. De gelijkmaker laat dan ook niet lang op zich wachten.(3-3) Weer wordt er met te veel man naar de bal gelopen waardoor Swift alle ruimte krijgt. Het begint te regenen en het ziet er treurig uit voor BAS. Julian die deze wedstrijd goed op dreef is, wordt na een steekpass van Bram vrijgezet voor de keeper en schiet zonder pardon binnen. (3-4).

Er volgen nog een paar lange, spannende minuten voordat de wedstrijd eindelijk afgefloten wordt door de scheidsrechter. Na een paar wedstrijden nipt te hebben verloren, mogen de Biddinghuizenaren eindelijk een keer met de overwinning naar huis gaan.

Wilco den Teuling

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Julian van Groning2
Ilse Lucassen1
Jasper van Diepen1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat