BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Familiedag op zaterdag 20 juni!

woensdag 10 juni 2015
BAS Familiedag op zaterdag 20 juni!

Leden, opa’s, oma’s, broers en zussen opgelet! De familiedag is terug! Op zaterdag 20 juni organiseert BAS Voetbal wederom de traditionele afsluiting van het voetbalseizoen. Op het programma staan dit jaar onder andere klootschieten, een barbecue en een feestavond. “Het wordt vast en zeker weer een hele mooie dag”, stelt voorzitter Huib van Os.

Al jarenlang organiseert BAS Voetbal aan het einde van het seizoen een familiedag. Eerder was VoetbalCity al te gast en ook was er een heus beachsoccer toernooi. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor klootschieten, waarbij iedereen welkom is. “Van jong tot oud, van opa tot oma en van lid tot vrijwilliger. Iedereen”, vertelt Van Os. Het parcours voor het klootschieten is circa vijf kilometer lang en loopt door het dorpsbos van Biddinghuizen. De volledig gemengde teams van zes personen starten om 14.30 uur en zij leggen het parcours af met een voetbal.

Na het klootschieten is er vanaf 17.30 uur een barbecue (vijf euro per persoon), terwijl er tijdens het gehele feest ook nog de nodige opblaasbare speeltoestellen staan. De barbecue wordt gevolgd door het Rad van Fortuin en de dag wordt afgesloten met een spetterende feestavond. Vanaf 21.00 uur is er muziek in de kantine. “We hopen dat er zoveel mogelijk mensen naar ons mooie sportpark komen, om zo samen het seizoen op een waardige manier af te sluiten. Blokkeer je agenda en kom”, roept voorzitter Van Os nog op.

Inschrijving en kosten
De inschrijving voor de evenementen vindt plaats op de dag zelf. Dit geldt ook voor de inschrijving voor de barbecue. Je kunt dus gewoon naar het sportpark komen en meedoen aan de verschillende activiteiten. Deelname aan het klootschieten kost niets. Meedoen aan de barbecue? Dan betaal je vijf euro per persoon. Consumpties zijn de gehele dag één euro.

Programma BAS Familiedag 2015
14.30 uur: Start klootschieten
17.30 uur: barbecue
18.45 uur - 01.00 uur: Rad van Fortuin & feestavond in de kantine

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat