BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Natuurgeneeskunde en Massagepraktijk BodyCircle

donderdag 7 oktober 2021
Balsponsor: Natuurgeneeskunde en Massagepraktijk BodyCircle

De balsponsor voor de tweede thuiswedstrijd in de competitie is zaterdagmiddag Natuurgeneeskunde en Massagepraktijk BodyCircle. Het bedrijf is eigendom van oud BAS-verzorgster Leny Burgers en is gevestigd aan huis. Op de Parksingel geeft Burgers verschillende massages, waaronder ook sportmassages.

In 2002 startte Leny Burgers als gediplomeerd sportverzorgster bij onze club. Vorig seizoen was haar laatste en gaf zij het stokje door aan Mark Geling. Tijdens die lange periode deed Burgers vele cursussen, zoals Manuele lymfedrainage, Blessurepreventie, Stoelmassage en Hotstone-massage. In 2008 kwamen daar nog de opleidingen voor Medische basis en Natuurgeneeskundig medisch adviseur bij. “Daardoor heb ik mijn A-status als therapeut verkregen en krijg ik van verschillende zorgverzekeraars erkenning voor een vergoeding”, zo valt te lezen op de site van de praktijk.

Naast de verschillende massages is BodyCircle ook te bezoeken voor de nodige therapieën. Manuele lymfedrainage, een spatadertherapie of blessurepreventie, Burgers draait er haar hand niet voor om.

Natuurgeneeskunde en Massagepraktijk BodyCircle is in Biddinghuizen te vinden aan de Parksingel 6. Tijdens kantooruren kun je voor vragen en/of een afspraak contact opnemen via 06-42210599 en info@bodycircle.nl. Voor meer informatie kun je kijken op de site van BodyCircle: www.bodycircle.nl!

Uiteraard hopen we dat de wedstrijdbal van BodyCircle vele malen het net achter de keeper van HTC weet te vinden!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen