BAS Voetbal De Parel van de Polder

Informatie over Bingo en Döner

donderdag 28 oktober 2021
Informatie over Bingo en Döner

Aanstaande zaterdag 30 oktober speelt BAS 1 om 14.30 uur thuis tegen Oene. Na deze wedstrijd kun je, als je je hebt aangemeld, vanaf 17.30 uur aanschuiven voor een broodje döner met patat. Vanaf 20.00 uur start de Bingo in het Bastion.

Tijdens het eten en de bingo zal er gecontroleerd worden op een geldige QR code voor een ieder die binnen een zitplaats wil gebruiken. Na controle ontvang je een polsbandje zodat je maar 1 maal gecontroleerd hoeft te worden. Mensen zonder QR code kunnen buiten op het terras plaats nemen.

Betalen voor het eten
Inschrijven voor het eten is niet meer mogelijk. Wie zich heeft ingeschreven kan de hele dag vanaf 9.00 uur een toegangskaartje kopen voor het eten. Dit kan door 6,50 p.p. te betalen bij de bar. Je krijgt dan een kaartje waarmee je later op de dag je eten kunt afhalen.

Bingo
Vanaf 20.00 uur zal de bingo van start gaan. Ook hiervoor dien je een geldige QR code te kunnen laten zien mocht je dat tijdens het eten nog niet gedaan hebben. De bingo bestaat uit 4 rondes met tijdens elke ronde 3 prijzen. Meedoen aan alle vier de rondes kost 10 euro p.p. 1 kaart kopen kan ook, dat kost 3 euro per ronde. Neem a.u.b. zelf een pen mee om bingo te spelen. Tijdens de bingo zijn diverse prijzen te winnen waaronder de hoofdprijs: een reischeque t.w.v. €350,= aangeboden door travel counsellors Anouchka Paans.

Evenementencommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat