BAS Voetbal De Parel van de Polder

35+ team (eindelijk) in nieuwe kleding

dinsdag 19 oktober 2021
35+ team (eindelijk) in nieuwe kleding

Het 35+ team van BAS Voetbal verschijnt dit seizoen eindelijk in nieuwe shirts. Al in maart 2020 hadden Naud Rommens van Flipse Makelaardij en Joost Sweep van KSP Kunstgras besloten om onze veteranen in ’t nieuw te steken. Corona gooide echter roet in het eten en de shirts bleven bijna anderhalf jaar ongebruikt op de plank liggen.

Sinds een aantal jaar beschikt onze club over een 35+ team. Op vier vrijdagavonden in het voor- en najaar spelen zij in toernooivorm een halve competitie tegen 3 tegenstanders. In zo’n reeks is BAS dus eenmaal gastheer en speelt het de overige wedstrijden bij de andere verenigingen in de poule. Dat onze 35 plussers nog steeds een goede pot voetbal op de mat kunnen leggen bewijst de stand in de poule. Halverwege de najaarscompetitie staan onze mannen fier bovenaan!

7x7 35+, Hoe gaat dat eigenlijk?
35+ Voetbal hanteert de normale spelregels, met daarop een aantal uitzonderingen. Zo bestaat een team uit 7 spelers (6 en een keeper), wordt er gevoetbald op een half speelveld en duurt een wedstrijdje 20 minuten. Verder wordt er gebruik gemaakt van juniorendoelen (5x2 meter), mag er onbeperkt gewisseld worden en is buitenspel niet van toepassing. Maar misschien nog belangrijker dan de spelregels zijn gezelligheid en kameraadschap. Wat is er nou mooier dan samen een balletje trappen?Flipse Makelaardij
Flipse Makelaardij is al ruim 30 jaar een begrip in Dronten. Het kantoor wordt niet voor niets ‘de Dronter makelaar’ genoemd. Dat komt mede door de actieve betrokkenheid bij de samenleving en bij maatschappelijke organisaties. Maar bovenal door de manier waarop klanten geholpen worden bij de aan- of verkoop van hun woning of bedrijfspand. Wilt u dat gevoel ook ervaren? Bel dan voor een vrijblijvende kennismaking 0321-386286.

KSP Kunstgras
KSP Kunstgras is al sinds 2006 dé specialist in aanleg en onderhoud van sport- en speelvoorzieningen voor gemeenten, scholen, verenigingen, particulieren en ondernemers. Circulariteit is de toekomst van hun vakgebied en KSP loopt daarbij al jaren voorop in het verduurzamen en circulair maken van werkzaamheden en producten. “Ben je hovenier, stratenmaker of werk je in de bouw? Jouw ervaring komt bij ons ook goed van pas. Mail naar ikwil@werkenbijKSP.nl of bel 06-82895073”, zo lezen we op hun website.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen