BAS Voetbal De Parel van de Polder

Unicum JO11-4-BAS JO11-2

2 - 1 (1 - 1)

Competitie, zaterdag 25 september 2021 (09:45)
Sportpark Schouw Schouw 54-13 Lelystad

Net niet

zaterdag 25 september 2021

Het was zaterdag een wedstrijd van net-niet. Na een gelijkwaardige wedstrijd was het uiteindelijk Unicum die aan het langste eind trok: 2-1.

BAS JO11-2 was voor het eerst dit seizoen compleet. James en Lucas gingen rechtstreeks en de rest vertrok mooi op tijd bij BAS Voetbal vandaan.

Omdat er nog een wedstrijd gaande was op ons speelveld trapten we in op een bijveld en startte de wedstrijd later dan gepland.James begon als keeper en Yarah als wissel. Duuk en Lucas vormden de verdediging, Joran, Tijn en Qishaino op het middenveld en Kacper en Marcel in de spits.

BAS begon wat onwennig aan de wedstrijd. Yarah mocht al vrij snel invallen want Joran ging (voor korte tijd) geblesseerd naar de kant. De verdedigers James, Duuk en Lucas hielden gelukkig goed stand. De rest van het team was onzeker. Na een paar goede reddingen was er voor James geen houden meer aan. Unicum maakte 1-0.BAS kwam nu toch beter in de wedstrijd. De eerste onzekerheden vielen weg en er kwamen kansen voor Yarah, Marcel, Qishaino en Kacper. Uiteindelijk zorgde Tijn voor de aansluiting: 1-1. Dit was ook de ruststand. Na rust, James in het veld en Tijn op doel.

De spelers kregen de tip om het veld wat groter te maken aangezien de meeste spelers steeds bij elkaar bleven staan. Vooral Joran knoopte dit goed in zijn oren en hij zorgde voor meer ruimte en kreeg twee kansen. Ook Marcel en Yarah probeerden het maar het was steeds net niet. Net naast, net te laat geschoten, net te laat gelopen enz. enz.En toen kwam Unicum en maakte de 2-1. Een slotoffensief moest er voor zorgen dat we nog wat punten mee naar huis konden nemen maar helaas, ook toen was het net niet.

Met iets meer geluk had er minimaal 1 punt in gezeten. Zaterdag 2 oktober kan het team flink aan de bak, de wedstrijd tegen koploper VVOG uit Harderwijk.


Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Tijn Brinkman1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat