BAS Voetbal De Parel van de Polder

Lelystad '67 JO11-3-BAS JO11-2

7 - 6 (3 - 3)

Competitie, zaterdag 13 november 2021 (10:00)
Langezand Sportparkweg 5 Lelystad

Doelpuntenregen duurde 1 minuut te lang

zaterdag 13 november 2021

Op het programma: een uitwedstrijd in Lelystad tegen sv Lelystad JO11-3. Een lastige start, we moesten wat improviseren, er waren slecht 2 auto’s beschikbaar voor 7 spelers en begeleiders. Passen en meten tot het lukte. Toen onderweg met 7 spelers want Lucas en James gingen rechtstreeks.

Eerder dit seizoen speelde BAS JO11-2 al tegen sv Lelystad JO11-3. Het werd toen maar liefst 14 – 4 voor Lelystad en die wedstrijd zorgde voor het kortste wedstrijdverslag van dit seizoen. Het was nu dus zaak om beter te beginnen dan toen. De start was echter dramatisch. Binnen de kortste keren kwam sv Lelystad op 2-0. Het was trouwens een compleet ander team dan een paar weken geleden. Had SVL toen nog tekort aan spelers, nu hadden ze een wissel of 4 / 5.Goed de wedstrijd leek al bijna verloren maar gelukkig herpakte BAS zich. Kacper zorgde na een mooie aanval voor de aansluiting: 2-1. Even niet opletten en het werd 3-1. BAS ging nu wel beter spelen. Hard werk van verdedigers James en Lucas, de power van Qishaino, de werklust van Tijn en Joran en het vernuftige spel van Marcel, Yarah en Kacper. Ondertussen kwam ook keeper Duuk beter in zijn spel. Marcel zorgde voor de aansluiting door de 3-2 te maken. De aanvallen van BAS volgden elkaar op en uiteindelijk wist Yarah met een bijzondere boogbal te scoren: 3-3. Dit was ook de ruststand.

Tijn ging keepen en Duuk kwam in het veld. James naar het middenveld en Qishaino werd verdediger. Het ging eigenlijk best prima. Toch maakte SVL de 4-3. Het werd tijd voor nog meer actie van BAS zijde. Joran en Yarah gingen voorop in de strijd in een duel met een tegenstander. Zelfs iets te fel want het werd een vrije trap voor Lelystad. Maar bij BAS werd het vuur wel aangewakkerd. Vlak na de vrije trap ging BAS weer in de aanval. Joran liep mee en tikte koel de 4-4 binnen. Joran moest even een paar minuten wennen aan het idee dat hij gescoord had. Een overtreding op Marcel zorgde ervoor dat onze topscoorder naar de kant moest. Niemand kon nu meer gewisseld worden ook al waren de meesten spelers wel erg moe. SVL maakte 5-4 en BAS kraakte. Duuk kwam goed door en zorgde voor de gelijke stand: 5-5.

SVL zette nu weer aan en de 6-5 viel. Topscoorder Marcel zag dit en hij verbeet de pijn en kwam weer tussen de lijnen. Gelukkig maar want binnen de kortste keren maakte hij gelijk 6-6. Het was nu wel zo ongeveer tijd. Een gelijkspel dus? Nee, de aanval na de aftrap van sv Lelystad zorgde voor de beslissing. Tijn die bijna alles kon stoppen was kansloos. 7-6, einde wedstrijd.

Wat een wedstrijd, wat een beleving. Jammer dat er geen punt inzat. Maar we zijn trots. En niet zo’n beetje ook.Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Marcel Guzy2
Duuk Brinkman1
Joran Sybesma1
Kacper Piotkowski1
Yarah El Ousrouti1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat