BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO11-2-Horst FC MO11-1

6 - 5 (2 - 3)

Competitie, zaterdag 2 april 2022 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

Toppers zijn het!

zaterdag 2 april 2022

De wedstrijd tegen FC Horst MO11-1 werd er één om niet snel te vergeten. Met de flinke nederlaag van de eerdere ontmoeting van 27 november nog in gedachten (9-2) kon het team de wedstrijd voorbereiden. Op 27 november was BAS kansloos geweest maar wat toen opviel was dat er met geloof en inzet wel wat te halen viel. Dus voor de wedstrijd lag hier de focus op.Duuk startte op doel, de verdediging werd gevormd door James en Lucas, op het middenveld stonden Joran, Tijn en Kacper. Voorin het spitsenduo: Qishaino en de jarige Marcel. Om 9.00 uur werd er gefloten voor de aftrap door scheidrechter Wouter en de wedstrijd kon van start.

BAS begon geconcentreerd en met vertrouwen, ook al waren veel meiden van de tegenstander een kop groter dan de spelers van BAS, dit deerde vandaag niemand. Iedereen ging voorop in de strijd en niemand verzaakte. Toch was het Horst die als eerste scoorde, doelman Duuk verkeek zich en zo stond het 0-1. Aan de andere kant deed Tijn vrij snel wat terug, hij maakte de 1-1. Maar ook Horst zette weer aan en wist de 1-2 binnen te schieten. Gelukkig was daar spits Qishaino, hij zorgde met een flinke knal voor de 2-2. Vlak voor rust schoot Horst de 2-3 binnen. Met een kleine achterstand rusten.Wat moest er besproken worden? Eigenlijk niet veel, BAS speelde uitstekend en er was uitzicht op meer. Een onverzettelijke verdediging met James en Lucas, middenvelders Joran en Kacper stegen boven zichzelf uit. Tijn was zoals altijd overal aanwezig. En voorin was Marcel de dirigent en Qishaino de afmaker. De yell dan maar met coach Rita en van een afstandje keek Ane tevreden toe.Tijn ging op doel en Duuk kwam in het veld. De rest van de opstelling bleef zoals hij was. En BAS startte meteen weer goed, Qishaino maakte de gelijkmaker: 3-3. Vervolgens deed de sterk spelende Kacper een duit in het zakje, hij bracht BAS op voorsprong: 4-3. Horst kon weer terug komen tot 4-4 maar gelukkig was BAS niet van slag. Onder aanvoering van Marcel en Duuk had BAS het betere van het spel. Er kwamen kansen en het was James die de trekker overhaalde: 5-4. “Wat een wedstrijd!” waren de woorden die gesproken werden, en zo was het. Topschutter Marcel maakte de 6-4 en de winst leek binnen. Maar Horst kwam weer terug tot 6-5. Iedereen werd zenuwachtig, vooral coach Ane. Maar BAS hield stand. De winst was daar. Wat een inzet.

Na de wedstrijd de penalty’s en handen schudden, scheidsrechter bedanken en wat drinken. Maar eerst zingen voor Marcel, Lang zal hij leven in de Gloria, Hiep hiep hoera!

Tijn, Duuk, Marcel, Joran, Qishaino, James, Lucas en Kacper, klasse gedaan! Toppers zijn het!
Bekijk alle foto’sAne Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Qishaino Nahr2
James Breg1
Kacper Piotkowski1
Marcel Guzy1
Tijn Brinkman1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat