BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO11-2-Zeewolde JO11-6

6 - 2 (2 - 0)

Competitie, zaterdag 20 november 2021 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

En daar zijn de punten

zaterdag 20 november 2021

Afgelopen zaterdag 20 november speelde BAS JO11-2 een thuiswedstrijd tegen Zeewolde JO11-6. Na een ruststand van 2-0 werd het uiteindelijk 6-2 voor BAS JO11-2. De eerste punten van deze competitie zijn binnen.

Kacper was vandaag afwezig (ziek) en hij werd vervangen door Nicolas. Nicolas begon in de verdediging met Qishaino. Tijn stond op doel zodat James, Lucas en Duuk het middenveld vorm gaven. Marcel en Yarah begonnen in de spits. Joran begon de eerste paar minuten op eigen verzoek als wissel.BAS startte aardig fel en had na een wat lastige start vrij snel de overhand in de eerste helft. Marcel maakte nog voor de eerste korte pauze de 1-0. Dat zag er goed uit. BAS mistte wel flink wat kansen (Joran, Yarah, Marcel) maar had wel het betere van het spel. Zeewolde wist niet veel gevaar te scheppen en anders wisten de verdedigers en middenvelders hier wel raad mee. Nico en Qishaino waren een slot op de deur. James, Lucas, Joran en Duuk verdedigden mee als het moest en gingen mee de aanval in als het kon. Marcel en Yarah konden lekker vrij spelen. Qishaino maakte uiteindelijk de 2-0 en mocht van de coach meteen even in de spits gaan spelen. 2-0 was de ruststand.Een tactische bespreking met coach Ane en een mentale oppepper van coach Rita met een echte Yell plus een zakje chips in het vooruitzicht moest zorgen voor de winst.

In de tweede helft werkte dat meteen want Nicolas maakte de 3-0. Dit mocht niet meer fout gaan. Of toch? BAS verslapte en Zeewolde maakte 3-1 en 3-2. Oei, zou het nu toch fout gaan? De keeper van de tweede helft (Duuk) hield gelukkig zijn doel goed schoon maar het bleef oppassen. BAS miste weer wat kansen, die bal moet er toch een keer in! Een kwartier voor tijd een time-out. 3-2, nog 15 minuten. Kom op allemaal! Nog een keer de Yell, nog een keer oppeppen! Kansen bleven komen, voor BAS en voor Zeewolde.

En toen had topschutter Marcel genoeg gezien. Met een formidabele actie omspeelde hij het halve team van Zeewolde en ronde beheerst af. 4-2! Dit mocht niet meer misgaan. Dat dacht Marcel ook want een minuut later zorgde hij voor de beslissing: 5-2. Lucas kreeg nog een aardige kans maar miste helaas. Tijn zorgde vlak voor tijd voor de finale door 6-2 te maken. En toen, einde wedstrijd, gewonnen, 3 punten!

Rita regelde snel de limonade en de beloofde chips. Lekker zitten op het terras en genieten van de overwinning. BAS JO 11 Tweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Marcel Guzy3
Nicolas Knapczyk1
Qishaino Nahr1
Tijn Brinkman1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat