BAS Voetbal De Parel van de Polder

ASV Dronten JO11-5-BAS JO11-2

7 - 4 (4 - 2)

Competitie, zaterdag 30 oktober 2021 (08:30)
Burgemeester Dekker Sportpark Educalaan 1 Dronten

Veel strijd na een donker begin

zaterdag 30 oktober 2021

De eerste wedstrijd van de tweede fase stond na twee vrije weekenden op het programma. Een vroegertje, uit naar asvDronten, spelen om 8.30 uur dus om 7.45 vertrekken bij BAS. We waren compleet en gingen in het donker op pad. Iedereen was aanwezig dus met 9 spelers intrappen. Het was nog donker dus de veldverlichting stond aan.Dan de wedstrijd, de tegenstander had flink wat meer lengte en fysiek dan BAS JO11-2. De spelers van BAS begonnen dan ook wat weifelend. Gelukkig stond Lucas prima te keepen en konden we nog redelijk meekomen. Uiteindelijk viel toch de 1-0 voor Dronten. Maar BAS kwam wat beter in haar spel en er kwamen wat kansjes. Uiteindelijk zorgde Marcel voor de gelijkmaker: 1-1.

BAS verloor de concentratie en al vrij snel werd het 2-1 en 3-1. Het spel maar weer oppakken was het enige wat nu moest gebeuren. En dat gebeurde. BAS kreeg de overhand, Tijn, Duuk, Yarah, Joran, Kacper allemaal kregen ze goede kansen. Een schot van Qishaino ging er net niet in. James hield de verdediging goed dicht en als er dan wat doorglipte stond Lucas daar. Uiteindelijk zorgde Duuk voor de 3-2. Helaas was het vrij snel daarna 4-2. Rust.

Snel wat drinken en de focus op de wedstrijd. Niet druk maken om de regen, aan de slag! Tijn op doel en Lucas naast James in de verdediging. BAS startte goed. Joran kreeg de bal op rechts aangespeeld en hij zette Yarah voor de keeper. Ze schoot zonder na te denken en het was raak: 4-3. Zou het dan toch? asvDronten kwam op 5-3 maar Marcel maakte het weer spannend, 5-4. Tijn hield de meeste ballen fantastisch tegen. Helaas, dat was het dan wel. Dronten maakt er nog twee en dus werd er verloren: 7-4.

Een goede wedstrijd met een prima instelling. Net iets te groot fysiek verschil maar voetballend: prima. Een goed begin van de tweede fase dus. Tassen mee, en lekker opwarmen.Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Marcel Guzy2
Duuk Brinkman1
Yarah El Ousrouti1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat