BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS en Arjen Bredewolt na dit seizoen uit elkaar

donderdag 11 november 2021
BAS en Arjen Bredewolt na dit seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Arjen Bredewolt heeft besloten om BAS Voetbal na het lopende seizoen te verlaten. Arjen Bredewolt heeft er dan vier seizoen opzitten bij het vlaggenschip van BAS Voetbal. “We kijken terug op een mooie periode en hopen dat het op een waardige manier wordt afgesloten”, vertelt Hein Grafhorst, voorzitter BAS Voetbal.

Bredewolt, die eerder werkzaam was voor meerdere clubs in de regio, kwam in de zomer van 2018 naar Biddinghuizen. Onder zijn leiding haalde BAS direct de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse, maar daarin verloor het na verlenging met 5-3 van FC Zutphen. De twee seizoenen die daarop volgden werden door de coronapandemie stilgelegd. Op dit moment vinden wij BAS 1 op de tiende plaats in de Derde Klasse C.

Arjen Bredewolt heeft aangegeven helemaal te stoppen met het trainersvak. “Het is mooi geweest na dertig jaar trainerschap. Het is tijd voor andere dingen” aldus Arjen Bredewolt. De aankomende periode zal BAS Voetbal benutten om een geschikte opvolger voor Arjen Bredewolt te vinden voor het seizoen 2022-2023.

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen