BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor AH Jan Schuurhuis

donderdag 2 juni 2022
Balsponsor AH Jan Schuurhuis

Zaterdag 4 juni staat het laatste competitie-optreden in eigen huis op het programma. Tegenstander is Hatto Heim uit Hattem. Traditiegetrouw is onze hoofdsponsor Albert Heijn Jan Schuurhuis de balsponsor bij het laatste thuisduel van het seizoen.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Albert Heijn Jan Schuurhuis en BAS Voetbal zijn al meer dan 40 jaar partners. De letters AH prijken niet slechts op de tenues van onze eerste selectie, maar de supermarkt ondersteunt onze club bovendien al jarenlang op diverse andere manieren. Zo is onze hoofdsponsor betrokken bij het stratenvoetbaltoernooi op Hemelvaartsdag en het jaarlijks terugkerende jeugdkamp. Vorig jaar werd daar een sponsorvorm aan toegevoegd. Albert Heijn en de KNVB lanceerden samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie, een digitaal spaarprogramma waarmee het winkelend publiek punten kon sparen om zo BAS Voetbal te sponsoren. Het leverde onze vereniging een mooi bedrag op.

Jan Schuurhuis
Supermarkteigenaar Jan Schuurhuis is een echte duizendpoot. Al vele jaren geeft hij leiding aan de plaatselijke brandweerafdeling en sinds enkele jaren is hij voorzitter van Stichting de IJsvogel. We komen hem tegen bij diverse evenementen, zoals de feestweek en, soms bijna onherkenbaar, tijdens de sinterklaasintocht. Niet voor niets werd hij in 2020 door onze burgemeester benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Tot slot moet worden vermeld dat Jan Schuurhuis als echte voetballiefhebber regelmatig in de Rotterdamse Kuip te vinden is.

Uiteraard hopen we dat de wedstrijdbal van AH Jan Schuurhuis vele malen het net achter de keeper van Hatto Heim weet te vinden!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen