BAS Voetbal De Parel van de Polder

Erop of eronder, zaterdag finale voor BAS 1

donderdag 16 juni 2022
Erop of eronder, zaterdag finale voor BAS 1

Kom zaterdag naar Hattem! Het eerste elftal van BAS Voetbal speelt daar de finale van de nacompetitie om een plaats in de derde klasse en kan alle steun gebruiken! Tegenstander is Daarlerveen, de aftrap is om 14.30 uur. Het bestuur van BAS roept iedereen op om met zoveel mogelijk personen af te reizen naar Hattem om het eerste van BAS de mentale steun te geven vanaf de zijlijn!

Helaas is het tot nu toe niet gelukt om een bus of bussen te kunnen regelen die supporters van Biddinghuizen naar Hattem kunnen brengen. Er is een zwaar tekort aan touringcars. Toch hoopt het bestuur op veel supporters vanuit Biddinghuizen. Na de wedstrijd is de kantine in Biddinghuizen geopend, ongeacht de uitslag.

Er wordt veel publiek verwacht. Net zoals voor de spelers op het veld, gelden er ook voor de bezoekers regels. Blijf achter het hekwerk, geen alcohol en glaswerk langs de zijlijn en laat geen afval achter op het terrein. Positieve aanmoediging vanaf de zijlijn is een vanzelfsprekendheid, net zoals respect en fatsoenlijk gedrag richting de spelers op het veld en de arbitrage.

Vuurwerk zonder knal of vonken, zoals rookfakkels in de kleuren van de clubs is toegestaan. Knalvuurwerk met vuur of vonken is absoluut niet toegestaan, gezien de droogte door de hoge temperaturen, de mogelijke schade en troep.

Voorzitter Herman Stegeman: “vv Hattem stelt haar accommodatie, velden en alles erom heen beschikbaar voor deze finale. De supporters zijn ambassadeurs van de verenigingen en we zijn te gast, dus draag dat ook uit. Daar hoort ongewenst gedrag zoals knalvuurwerk niet bij.”

Afgelopen dinsdag won de selectie de halve finale tegen het eerste van v.v. Terborg in Terborg met 0-2. Daarlerveen wist te winnen van FC Berghuizen met 1-3. Om in de derde klasse te blijven moet BAS winnen, voor Daarlerveen staat promotie naar de derde klasse op het spel.

De finale zal worden geleid door scheidsrechter Willems en assistent-scheidsrechters Van Beek en Holtus, die zijn aangesteld door de KNVB. Als de officiële speeltijd voorbij is en er is nog geen winnaar, volgt er een verlenging van 2 x 15 minuten. Is er daarna nog geen winnaar, dan worden er penalty’s genomen. Er volgt dan een serie van vijf strafschoppen, beide teams nemen afwisselend een strafschop. Nog geen winnaar? Dan zal er om en om een strafschop worden genomen, totdat er wel een winnaar is.

Het bestuur van BAS Voetbal rekent op een positieve en sfeervolle voetbalmiddag met saamhorigheid en gezonde rivaliteit tussen BAS Voetbal en Daarlerveen, zowel op het veld als langs de zijlijn, met alvast een groot dankwoord aan v.v. Hattem voor het beschikbaar stellen van de accommodatie voor deze finalewedstrijd.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen