BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nacompetitie BAS Voetbal toegelicht

donderdag 9 juni 2022
Nacompetitie BAS Voetbal toegelicht

Aanstaande zaterdag staat de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma. Het eerste elftal van BAS Voetbal speelt tegen s.v. ’t Harde, om 14.30 uur op Sportpark ‘de Schelp’ in Biddinghuizen. De wedstrijd zal worden geleid door een scheidsrechter en twee assistent-scheidsrechters, welke zijn aangesteld door de KNVB.

Volgens een knock-out schema staan er vooralsnog drie enkele wedstrijden op het programma. De winnaar van de wedstrijd van aanstaande zaterdag gaat door naar de volgende wedstrijd op het schema. De verliezende partij ligt uit het schema. Voor BAS betekent uitschakeling dus degradatie naar de vierde klasse. Voor de tegenstanders betekent verliezen geen promotie naar de derde klasse.

Als de officiële speeltijd voorbij is en er is nog geen winnaar, dan volgt er een verlenging van 2 x 15 minuten. Is er daarna nog geen winnaar, dan worden er penalty’s genomen. Er volgt dan een serie van vijf strafschoppen, beide teams nemen afwisselend een strafschop. Nog geen winnaar? Dan zal er om en om een strafschop worden genomen, totdat er wel een winnaar is.

De winnaar van de wedstrijd tussen BAS – s.v. ’t Harde zal tegen v.v. Terborg spelen op dinsdagavond 14 juni. De wedstrijd zal dan plaatsvinden in Terborg. Voor deze wedstrijd gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. De winnaar van die wedstrijd zal op 18 juni de finale spelen op neutraal terrein.

Ook voor de bezoekers, supporters van beide verenigingen en andere belangstellenden gelden regels. Blijf achter het hekwerk, geen alcohol en glaswerk langs de zijlijn en laat geen afval achter op het terrein. Positieve aanmoediging vanaf de zijlijn is een vanzelfsprekendheid, net zoals respect en fatsoenlijk gedrag richting de tegenpartij en de arbitrage.

Het bestuur van BAS Voetbal rekent op een positieve en sfeervolle voetbalmiddag met saamhorigheid en gezonde rivaliteit tussen BAS Voetbal en s.v. ’t Harde, zowel op het veld als langs de zijlijn.

Tot zaterdag!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen