BAS Voetbal De Parel van de Polder

Hoofd- en subsponsor verlengen contract

woensdag 1 juni 2022
Hoofd- en subsponsor verlengen contract

Deze week hebben onze hoofdsponsor Albert Heijn Jan Schuurhuis en subsponsor Flevosap hun sponsoringscontracten met BAS Voetbal tot 30 juni 2025 verlengd. Met het tekenen van deze overeenkomsten is onze eerste selectie de komende drie seizoenen verzekerd van (financiële) ondersteuning.

De gesponsorde bedragen zullen onder andere gebruikt worden voor het aanschaffen van wedstrijd- en trainingskleding en een representatief reistenue voor ons vlaggenschip. Daarnaast komt er geld beschikbaar voor extra trainingsmateriaal (ballen, hesjes, e.d.) en het jaarlijkse trainingskamp. Kortom, alle financiële randvoorwaarden voor de spelers en staf van BAS-1 zijn in de toekomst weer prima voor elkaar!

Bremerbaai
Deze week werden hoofdsponsor Jan Schuurhuis van Albert Heijn en subsponsor Wyno Vermeulen van Flevosap, samen met hun partners, uitgenodigd bij Strandpaviljoen Bremerbaai. Daar kregen zij door Bremerbaai-eigenaar Dick Boshuizen een overheerlijke lunch voorgeschoteld. Daarna werden, onder toeziend oog van enkele bestuursleden en leden van de sponsorcommissie, de contracten van de benodigde krabbels voorzien.Albert Heijn Jan Schuurhuis
Al vele tientallen jaren is Schuurhuis de belangrijkste sponsor van onze vereniging. Ooit begon de familie Schuurhuis ons als Centra te sponsoren, daarna prijkte er C1000 op onze shirts en sinds 2013 is het logo van Albert Heijn te zien. In sportief goede en slechte jaren, zowel bij promoties en degradaties, altijd was onze vereniging verzekerd van zijn steun. Albert Heijn Jan Schuurhuis en BAS Voetbal: Ze horen bij elkaar.

Flevosap
Vanaf 2017 staat het logo van Flevosap naast dat van Albert Heijn op de tenues van onze eerste selectie. De handige flesjes appelsap zijn sinds die tijd een veelgevraagd artikel in onze kantine. Nog tijdens de sponsoravond vorige week sponsorde deze producent van vruchtensappen een rijk gevulde Flevosapmand om als attentie aan de gastspreker van die avond, Marianne Timmer, cadeau te doen. De reactie van de Olympisch kampioen Timmer was spontaan: “Flevosap! Dat drink ik altijd!”.

Dank
Evenals vele andere (voetbal)verenigingen kan ook BAS Voetbal niet zonder sponsoring. Het is één van de kurken waar onze club op drijft. Bestuur en sponsorcommissie danken Albert Heijn Jan Schuurhuis en Flevosap hartelijk voor hun steun en hopen op een fijne samenwerking. Tevens dank aan Strandpaviljoen Bremerbaai voor het sponsoren van de lunch.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen