BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Flevosap

donderdag 28 april 2022
Balsponsor: Flevosap

De balsponsor voor de thuiswedstrijd tegen v.v. Hattem is deze week Flevosap. Dit bedrijf is gevestigd aan de Professor Zuurlaan in het buitengebied van Biddinghuizen en is de subsponsor van onze vereniging. Daardoor prijkt het logo van Flevosap al jaren op de borst van onze selectiespelers.

Flevosap is een soort appelsap en heeft een troebel uiterlijk. “Doordat we zoveel mogelijk goede stoffen bewaren, is Flevosap troebel. Bovendien bevat Flevosap geen conserveringsmiddelen. Door te pasteuriseren wordt het sap, zonder gebruik te maken van toevoegingen, houdbaar gemaakt. Daarom zeggen we dus met trots: het sap waar je de smaak ziet zitten”, zo is te lezen op hun website.

Flevosap kom je tegen in de supermarkt. Daar kun je grote flessen kopen, maar in onze kantine zijn natuurlijk ook handige kleine flesjes verkrijgbaar. “Kinderen zijn er dol op. Volwassenen trouwens ook”, weet onze kantinebazin Gonnie de Boer te vertellen. “Zelfs tijdens de jaarlijkse sponsoravonden maakten de gastsprekers er reclame voor!” voegt zij er lachend aan toe.

Uiteraard hopen we dat de bal van Flevosap zaterdag vele malen in het net van v.v. Hattem ploft! En koop natuurlijk een flesje Flevosap!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen