BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor dTLS. Online Marketing

woensdag 5 oktober 2022
Balsponsor dTLS. Online Marketing

Wie met regelmaat op het sportpark van BAS Voetbal komt, kan er niet omheen: we hebben een nieuwe jeugdsponsor: dTLS. Online Marketing uit Dronten. Eigenaar Rianne Jacobs – Schouten woont in Biddinghuizen en haar beide kinderen, Robin en Leon, voetballen bij BAS in de JO14-2.

De kinderen wilden op voetbal en zo raakte Rianne betrokken bij BAS Voetbal. Al gauw kwam het onderwerp ‘sponsoring’ ter sprake. Het begon met een reclamebord. Toen bleek dat er een nieuwe hoofdsponsor jeugd werd gezocht, aarzelde Rianne geen moment. dTLS. werd hoofdsponsor van de jeugd.

JO19-1 in het nieuw door dTLS.
“Is er ook nog een jeugdteam wat nieuwe kleding nodig heeft?” was de volgende vraag. Afgelopen zaterdag ontving onze JO19-1 nieuwe tenues, trainingspakken en tassen.dTLS. beschikbaar voor stage en nieuw personeel
Rianne deed een oproep aan de spelers: ‘Wanneer iemand op zoek is naar een stageplaats of meer wil weten van wat dTLS. Online Marketing doet, dan ben je altijd welkom’. Tegelijkertijd is het bedrijf altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde werknemers uit de regio. Dat was voor Rianne ook mede de reden om onze oudste spelers uit de jeugd in het nieuw te steken, zij zijn volop bezig met opleidingen en stages en straks op zoek naar een baan in een passende werkomgeving.

BAS Voetbal dankt Rianne nogmaals voor de sponsoring en nodigt iedereen die dit stukje leest uit om door te klikken naar de website om te kijken wat dTLS. te bieden heeft.
Kijk hiervoor op: https://dtls-online.nl/

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen