BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor ReleveleR

donderdag 8 december 2022
Balsponsor ReleveleR

De balsponsor bij de thuiswedstrijd tegen VEVO is ReleveleR, een systeem om op eenvoudige en nette wijze uw bestaande wandclosetpot te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van het hangende design. ReleveleR is gevestigd aan de Wierse 26 in Biddinghuizen en is onderdeel van Jan Overeem Woningaanpassingen B.V.

Hangtoilet verhogen zonder breekwerk
Met ReleveleR is het mogelijk om de hoogte van uw huidige toilet met 5 of met 7 centimeter te verhogen. De hoogte is zelf te bepalen aangezien er twee hulpstukken hiervoor zijn bijgevoegd. Eentje voor 5 en één voor 7 centimeter hoogte. De ReleveleR verhoogt de wandclosetpot waarbij de bestaande closetpot opnieuw wordt gemonteerd. Een onhygiënische en onveilige toiletbrilverhoger of hak- en breekwerk is niet meer nodig.

Zelf doen of laten plaatsen?
Dat kan allebei! ReleveleR is eenvoudig zelf te installeren met behulp van een uitgebreide montagehandleiding of de instructievideo. Ziet u het niet zitten om de ReleveleR zelf te plaatsen? Geen enkel probleem! De ReleveleR is nu ook te bestellen inclusief montage door een vakkundige monteur.

Meer informatie?
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over ReleveleR? Neem dan gerust contact op. Via de mail is het bedrijf te bereiken op info@releveler.eu. Maar natuurlijk kunt u Jan Overeem ook bellen of een whatsapp berichtje sturen naar 06-15322021.

Uiteraard hopen we dat de wedstrijdbal van ReleveleR vele malen het net achter de keeper van VEVO weet te vinden.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen