BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor Roelofsen-infra

donderdag 24 november 2022
Balsponsor Roelofsen-infra

De balsponsor bij de thuiswedstrijd tegen De Veluwe Boys is zaterdag Roelofsen-infra, Roelofsen-infra is een jong en ambitieus bedrijf in kabels en leidingen en is gevestigd in Harderwijk.

Roelofsen-infra ontzorgt opdrachtgevers zoals ontwikkelaars en bouwers op het gebied van kabels en leidingen. Ze verzorgen de gesprekken met de netbeheerders om u tijdig en juist aangesloten te krijgen.

Roelofsen- infra begeleidt en coördineert projecten. Werkzaamheden hierbij zijn het inventariseren, analyseren en adviseren op het gebied van kabels en leidingen om stagnatie van de bouw te voorkomen en aansluitingen te verzekeren. Daarnaast verzorgt Roelofsen-infra zowel tijdelijke als vaste aansluitingen voor woningbouw en infra projecten.
"Of het nu gaat om 1 of 1500 woningen, wij kunnen u helpen met de aansluitvraagstukken."

Roelofsen-infra wil een betrouwbare partner zijn die pragmatisch is ingesteld met vakkundige mensen die hun werk gepassioneerd en met trots uitvoeren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten neem gerust contact op. Stuur een mail naar frans@roelofsen-infra.nl, bel 06-51 846 547 of bekijk de website https://roelofsen-infra.nl/


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen