BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Voetbal stapt over naar digitaal ‘programmaboekje’

donderdag 6 oktober 2022
BAS Voetbal stapt over naar digitaal ‘programmaboekje’

Voetbalvereniging BAS uit Biddinghuizen brengt al vele jaren een papieren programmaboekje uit bij elke competitie-thuiswedstrijd van het eerste elftal. In dit programmaboekje staat een kort voorwoord vanuit het bestuur, een voorbeschouwing op de wedstrijd, namen van de spelers, extra informatie over de balsponsor en de pupillen van de week. Dit allemaal omringd door de sponsors die het programmaboekje mogelijk maken. Het programmaboekje is beschikbaar bij de entree van het hoofdveld.

De afgelopen seizoenen is gebleken dat het programmaboekje steeds minder wordt meegenomen door toeschouwers. Het verzamelen van de nodige informatie, het creëren en drukken van het boekje kost van diverse personen tijd en uiteindelijk dus ook geld. In overleg met de sponsorcommissie is besloten om het papieren programmaboekje af te schaffen en over te stappen naar een digitale ‘versie’, welke gelijk ook duurzamer is.

Op zaterdag 8 oktober zal de eerste digitale versie van het programmaboekje worden geïntroduceerd. Door het scannen van een QR-code, welke zichtbaar is op diverse plekken op het sportpark, met de camera van de mobiele telefoon komt de bezoeker op een websitepagina van BAS Voetbal waarop dezelfde informatie te vinden als in het papieren programmaboekje. Deze pagina zal voor elke thuiswedstrijd worden bijgewerkt met nieuwe informatie.

Tot aan de winterstop zal bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal ook nog een papieren programmaboekje zijn. Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van BAS Voetbal om 14.30 uur tegen de Apeldoornse Boys.

Sponsorcommissie en Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen