BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor Flevosap

donderdag 10 november 2022
Balsponsor Flevosap

Trouwe sponsor van onze vereniging en tevens sub-sponsor van ons eerste elftal, is Flevosap uit Biddinghuizen. Een landelijk bekende sap, die tegenwoordig in veel verschillende variaties wordt gemaakt.

De grote flessen kom je tegen in je supermarkt. Dat is makkelijk meenemen, en kinderen zijn er dol op. Volwassenen trouwens ook. In de winkel vind je ook een handig klein flesje dat graag mee onderweg gaat. Zoals naar (sport)school of werk, een dagje uit, of in je rugzak op vakantie.

Gezellig samen wat eten en drinken in een café, lunchroom of restaurant? Ook daar kun je genieten van de smaak van vers fruit. Om zeker te weten dat je de echte krijgt, bestel je niet zo maar een sapje, maar vraag je om Flevosap!Geen verstoppertje
Onlangs schreef Flevosap op hun LinkedIn-pagina: “Bij Flevosap durven we best toe te geven dat we al decennia lang goed zijn in een aantal dingen, zoals het selecteren van de mooiste fruitsoorten en het persen het allerlekkerste natuurtroebele sap. Maar als er iets is waar we niet goed in zijn, dan is het wel verstoppertje spelen. Daarom verstoppen we helemaal niets in onze vruchtensappen. Geen onnodige E-nummers of toegevoegde suikers. Gewoon 100% fruit en dat proef je!”

Ook bij BAS Voetbal
En daarom is Flevosap ook verkrijgbaar in onze kantine. Een verantwoorde (en lekkere!) dorstlesser, geschikt voor jong en oud. “Waar je ook bent, met Flevosap heb je altijd de smaak te pakken!” Koop jij ‘m ook vandaag?

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen