BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor Herman Oerlemans

woensdag 26 oktober 2022
Balsponsor Herman Oerlemans

De foto’s die we vandaag delen bij onze balsponsor kenmerken hem bij uitstek. Herman Oerlemans is erelid van BAS Voetbal èn erelid van het koor Zon en Zegen. Onlangs werd hij 82 jaar en bij het koor werd hij toegezongen op zijn verjaardag. Op de zaterdagen vind je hem vaak zittend op de kruk, het geheel overziend wat er vóór hem op het veld gebeurt.

Herman is één van de stille krachten van onze vereniging die al zoveel jaren trouw zijn vrijwilligerswerk doet. Altijd met hart voor de club aan het werk. Een ware supporter met een rood-wit hart. Wanneer op BAS 1 op dinsdagavond moet voetballen – Herman zijn kooravond – zorgt hij er steevast voor dat hij (via iemand anders op het koor) op de hoogte blijft van de tussenstand van de wedstrijd.

Wanneer er verloren wordt, schudt hij op de voor hem kenmerkende manier het hoofd. En wanneer er gewonnen wordt, gaat de hand naar het gezicht en veegt hij als het ware het zweet er vanaf.Op zaterdag zittend op de kruk, vlakbij het washok, kijkt hij naar de wedstrijden op veld 3. Ondertussen steeds terug naar de – op zaterdag continu draaiende – wasmachine om te checken of het klaar is en de boel al in de droger kan, om daarna klaar te leggen voor de wasdames die alles komen opvouwen.

Herman, topvrijwilliger van het eerste uur van BAS Voetbal. Een voorbeeld van betrokken zijn èn blijven bij de club die je lief is. Ondanks, of dankzij, alles wat de vereniging doormaakt.

Herman, we hopen dat je nog lang zo actief bij onze mooi club betrokken blijft. BAS is onze club, en jij bent één van de Parels van de polder.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen