BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor AH Jan Schuurhuis

vrijdag 19 mei 2023
Balsponsor AH Jan Schuurhuis

Alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en dat betekent dat onze hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis de balsponsor is. Het is een vertrouwd beeld binnen onze vereniging dat op de kleding van onze selectie het logo van AH Jan Schuurhuis prijkt.

Sponsoring uit goodwill en verbondenheid
Al jaren is AH (voorheen C1000) Jan Schuurhuis onze hoofdsponsor en betrokken bij tal van activiteiten binnen de vereniging. Het hoofdsponsorschap heeft Jan vaak gecombineerd of uitgebreid met extra activiteiten. Hierbij denkend aan het mogelijk maken, of ondersteunen van o.a. het Jeugdkamp, trainingskamp, of bijv. het Stratenvoetbaltoernoi. Bij dit soort activiteiten is AH altijd bereid om mee te denken over invulling en uitvoering. Hierbij heeft AH het verenigingsbelang, goodwill en de verbondenheid met het dorp hoog in het vaandel.Lokaal onderscheidend
Lokaal is dit ook terug te vinden in de diverse activiteiten waar AH met het dorp Biddinghuizen verbonden is. Als enthousiaste onderneming staan ze open voor benadering, al moeten hier ook keuzes in gemaakt worden. Maandelijks wordt er bij de lege flesseninname geld ingezameld en ook bij andere activiteiten werkt AH vaak mee. Zo is er nu o.a. een actie voor team Pim en Daan.

BAS en AH, een mooie combinatie.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen