BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: dTLS. Online Marketing uit Dronten

donderdag 13 april 2023
Balsponsor: dTLS. Online Marketing uit Dronten

Balsponsor bij de wedstrijd BAS – SEH is dTLS. Online Marketing uit Dronten, een online marketingbureau zonder blabla. dTLS. is sinds dit seizoen hoofdsponsor van onze jeugdafdeling. BAS Voetbal is het bedrijf dankbaar voor de betrokkenheid bij en support van de vereniging en hoopt dat dTLS. nog lang aan onze club verbonden mag blijven. Lees hieronder wat het bedrijf voor u of uw onderneming kan betekenen.

dTLS. Online Marketing is dé specialist in online advertising, met Google Ads als belangrijkste dienst. Door het beheer van Google Ads-campagnes bij bedrijven uit handen te nemen en deze campagnes continu te optimaliseren, helpen zij deze bedrijven om meer resultaat, en dus rendement, uit hun Google Ads-campagnes te halen. Ook Social Advertising (adverteren op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn) kan bij dTLS. ondergebracht worden.

Ook voor bedrijven die hun advertenties liever zelf in beheer houden, kan dTLS. van waarde zijn. Bijvoorbeeld door een 1-daagse Google Ads Training te volgen of door middel van Sparring Sessies, hierbij krijg je tips & trics en een kijkje over de schouder om zelf het beste uit je campagnes te halen.
Mochten we je interesse gewekt hebben, neem dan een kijkje op www.dtls-online.nl, bel 0321-700270 of mail naar hallo@dtls-online.nl.

Wij van dTLS. hopen op een goede wedstrijd vandaag, en dat onze wedstrijdbal maar vaak achter in het net van de tegenstander mag belanden!

Woensdag 10 mei a.s. is het dTLS. Online Marketing schoolvoetbaltoernooi bij BAS Voetbal in Biddinghuizen. Door spelers al vanaf de jeugd bekend te maken met dTLS. en de wereld van online marketing heeft eigenaar Rianne Jacobs – Schouten eerder al de hoop uitgesproken dat zij voor het bedrijf de stagiaires en /of het personeel van de toekomst zullen zijn.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen