BAS Voetbal De Parel van de Polder

Onvergetelijke ervaring voor jongste spelertjes van BAS

maandag 17 april 2023
Onvergetelijke ervaring voor jongste spelertjes van BAS

Tijdens de thuiswedstrijd tussen de eerste elftallen van BAS en SEH uit Heerde op zaterdag 15 april waren de jongste leden van BAS Voetbal pupillen van de week. De pareltjes van BAS en de JO8-2 worden getraind en begeleid door selectiespelers Martin Wubs, Tijmen Stegeman en Thomas de Gier.

Voor deze belangrijke taak op zaterdagmiddag was de wekelijkse training op zaterdag iets doorgeschoven, zodat er om 13.00 uur een stevige lunch kon worden genuttigd met elkaar.

Na de lunch werd er nog even energie en spanning afgetapt door nog even te spelen, waarna de tenues werden aangetrokken. Netjes in de tenues, op voetbalschoenen en met gezichtjes vol met spanning liepen de spelertjes aan de hand van de spelers van BAS 1 en SEH via het talud het hoofdveld op, waar ze met applaus van het publiek werden ontvangen. Na het officiële gedeelte mochten de spelertjes het veld verlaten door middel van een sprintje naar de zijlijn.Eén van de initiatiefnemers en trainer Martin; ‘Voor sommige spelertjes waren dit de eerste stappen op het hoofdveld van BAS Voetbal en hopelijk niet de laatste. De spanning was merkbaar, maar ze deden het echt heel goed’.

Bekijk alle foto's

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen